EASYREAD Olvasókártyák

7-13 éves gyerekeknek,
otthoni játékos tanuláshoz.

A nemzetközi felmérések szerint a magyar gyerek szövegértési képessége az EU-s átlag alatt van, és ez hat minden területen elért eredményeikre.

A Szövegértés a legfontosabb készség a tanuláshoz. Szeretnéd, hogy gyermeked jobb eredményekkel és könnyebben tanuljon? Akkor ezt a készséget kell fejleszteni! Méghozzá úgy, hogy ne veszítse el az érdeklődését, és megszeresse az olvasást.

Ha Te is otthon szeretnél segíteni általános iskolás gyermekednek, és neki gondot okoz a szövegértés, vagy pont hogy tehetséges, és folyamatos fejlődést szeretnél biztosítani neki, vagy egyszerűen csak szeretnéd, hogy jobb jegyei legyenek, és minden tantárgy könnyebben menjen neki, akkor Nektek való ez a csomag! Megkönnyítheted vele a minden tantárgy tanulását!

Alkalmas iskolai problémákkal küzdő gyermekek otthoni fejlesztéséhez, de akkor is ajánljuk, ha semmi gondja nincs, csak játékos otthoni feladatokkal szeretnéd gyermekedhez az olvasást közelebb hozni.

Mit tartalmaz az EasyRead Online Csomag?

Korosztálytól függetlenül (7-13 éveseknek) otthon, bármilyen szöveggel többször felhasználható, nyomtatható játékos olvasókártyák plusz extra segédanyagok az otthoni tanuláshoz. Megismerheted és kipróbálhatod a legjobb módszereket, amelyekkel a szövegértési képesség - az iskolai boldogulás alapja - sikeresen fejleszthető.


Rendeld meg az űrlap kitöltésével az oldal alján 
Karácsonyi Előrendelési Akciónk keretében, 
most 50% kedvezménnyel az online csomagot
9900 Ft helyett csupán 4950 Ft-ért!


Az EasyRead csomag tartalma:

EasyRead olvasókártyák - 25 db. kártya otthoni tanuláshoz
Bármennyiszer nyomtatható, kivágható Olvasókártyák kicsiknek és nagyoknak, amelyekkel élvezetesebbé és játékosabbá tudjátok tenni a tanulást, és hatékonyan tudtok haladni is!
Pusz: használati útmutató a kártyákhoz. 


A Szövegértés fejlesztése - szülőknek - kiadvány, amelyből megismerheted a fejlődési szakaszokat, és kapsz tippeket, gyermeked szintjének megfelelően ahhoz, hogy hatékonyan tudj neki segíteni otthon.
Értő olvasás gyerekeknek - a helyes olvasási technika, amellyel az értő olvasás fejlődni tud, gyerekeknek szóló tippekkel

Karácsonyi Ajándék:
- Nyomtatható Fejlesztő színező gyerekeknek 
- ingyenes bemutató szám 2014-ben megjelenp EasyRead Online Magazinból, amely játékos cikkeket tartalmaz fejlesztő feladatokkal (gyerekeknek és szüleiknek szóló részekkel)


Ára: 9900 Ft helyett: 4950 Ft 
Rendeld meg itt, az űrlap kitöltésével!

Ha kéred az EasyRead Karácsonyi Csomagot, kérjük add meg adataidat.
A megrendelést követően e-mailben kapsz egy díjbekérőt, és a csomag anyagait pedig a a díj beérkezését követően küldjük. Mindent online tudsz majd elérni.
Email*
Keresztnév*
Vezetéknév*
Lakcím*
Számlázási adatok (ha eltérnek a fentiektől)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése